FöldFém Kft. Hivatalos Weboldala
   
TERMÉKEINK TANÚSÍTVÁNYOK PARTNEREK TUDNIVALÓK FOTÓGALÉRIA ELÉRHETŐSÉG
FöldFém Kft. Hivatalos Weboldala
 
     

Társaságunk 1989-ben alakult és 1992 óta foglalkozik a tűz- és robbanásveszélyes környezetben alkalmazott biztonsági szerelvények gyártásával. Az elmúlt másfél évtizedben jelentős műszaki, technikai és technológiai fejlesztések történtek mind a szerelvényeink alkalmazhatóságának kibővítése, mind a gyártási és vizsgálati eljárások terén. Napjainkban már nem csak kizárólag benzinkúttechnikai szerelvényeket gyárt a cég, hanem nagyobb stratégiai tároló telepeken és a vegyiparban is alkalmazzák az időközben specializálódott szerelvényeinket.
A jól képzett szakembereink, a korszerű gyártási és fejlesztési környezet és az 1997 óta működ-tetett ISO 9001 minőségirányítási rendszer garantálja termékeink kiváló minőségét.
A folyamatos termékfejlesztés, a vizsgáló- és ellenőrző laboratórium működtetése, valamint az EU által kijelölt és akkreditált BKI Ex Vizsgáló állomás folyamatos ellenőrzése biztosítja, hogy a szerelvényeink megfelelő védelmet nyújtsanak robbanásveszélyes környezetben.

     
Társaságunk fő profilja a tűz- és robbanásveszélyes környezetben alkalmazott biztonságtechnikai szerelvények gyártása és fejlesztése. Szerelvényeinket első alkalommal 1993-ban minősítette alkalmasnak a BKI, majd ennek alapján adta meg a gyártási engedélyt a Műszaki Biztonsági Felügyelet. Szerelvényeink nagy része már rendelkezik a 94/9 Ek direktíva (ATEX) szerinti tanúsítással, melynek megléte lehetővé tette, hogy azokat az EU-n belül is forgalmazzuk.
     
     
Benzinkút-technikai szerelvényeink:
Olaj ill. vegyipari szerelvényeink:
Szolgáltatás:
Mechanikus túltöltés-gátlók
Robbanászárak
Javítás, karbantartás
Úszógolyós elzáró-szelepek
Detonációzárak
Szaktanácsadás
 
Csőszűrők
Lángzárak
Speciális biztonságtechnikai szerelvények
 
 
Ki- belégző szelepek
Légtelenítők
tervezése, gyártása
 
 
Hitelesített mérőlécek
Ki- belégző szelepek
 
 
Robbanászárak
 
 
FöldFém Kft. Hivatalos Weboldala
  Földfém Kft. H-2220 Vecsés, Dózsa Gy. u. 86. Tel: +36 29 350 155
E-mail: foldfem@foldfem.hu, sales@foldfem.hu, plan@foldfem.hu www.foldfem.hu